Ho ho ho

Nä, det är inte tomten, det bara ekar här inne idag. Oj oj vilken effektiv dag på jobbet. Och ändå hade jag mer kvar när jag gick än när jag kom, så att säga. Nog tur för mig att jag jobbar fler dagar kommande veckor, det behövs.

Bara lite förkyld, lite ont i halsen, ingen större fara. Trött dock, och såklart vila idag också. Inte ens lunchpromenad. Inte ens lunchsällskap fick jag eftersom jag satt så koncentrerat att jag upptäckte att det var lunch efter lunch. Så att säga.

Och barnen är förkylda och Barnafadern hade gjort grönsakssoppa till middag (grönsakssoppa? Vem blir mätt på grönsakssoppa?!) så då blev det mackor till. För man kan ju absolut inte göra proteinpannkakor, kvargröra eller low carb-bröd till soppan. Eller jo det hade man ju kunnat om man orkat, så att säga. Och det gjorde jag inte, orkade alltså.

Så blev det idag och idag kommer snart vara igår och då är det nersjunket i glömskans hav och det blir bra med det. Och har jag inte ont i halsen inatt (dvs kan sova) så blir det träning för halvfulla muggar imorgon och så fort jag är lite piggare så kommer jag förmodligen makea mer sense igen, i alla fall lika mycket (lite) sense som annars, så att säga.

Hemmadag imorgon, tack o lov. Med ungefär förtifjorton saker på att göra-listan. Ungefär som på jobbet då, minus kaffemaskinen plus småbarn. Tack o lov var kanske lite fel ordval…

(Kan någon som befinner sig mellan här och Norge hälsa Barnafadern när han kör förbi att det var synnerligen taskig tajming att födas precis vid fars dag? Min fantasi gillar det inte, min plånbok inte heller, så att säga.)

(Kan samma någon även hälsa Barnafadern att det är synnerligen illa genomtänkt att lämna en öppen chokladkartong i skåpet. Synnerligen. Illa. Genomtänkt. Just saying.)

(Och kan någon påminna mig på fredag när jag blir ilsk på mitt resultat att allt faktiskt är Barnafaderns fel, om man tänker efter?)

 

8 reaktioner på ”Ho ho ho

 1. På tal om low-carb brödet ( som du då alltså inte åt till soppan;-). ) hur var det att äta när det inte var nybakat?

 2. Alltså, ALLT är barnafädernas fel, spelar roland vad det handlar om. Jag svär att de också gjort de där speglarna som gör att man ser extra tjock ut i vissa omklädningsrum. For real! Hoppas morgondagen blir bättre! Om inte – Barnafaderns fel!

 3. @ Jenny: Ja, faktiskt! 🙂

  @ Isabelle: Jag VET!! Det är bara ett sånt där typiskt exempel när trötthet och planeringsbrist går hand i hand och jag bara struntade i det. Min hjärna sa nej men käkarna tuggade på ;-). I vanliga fall lagar han väldigt anpassat och bra till mig, han försöker äta likt mig ändå men idag blev det lite dumt. Det är ändå hans fel, alltihop 😉

 4. Hahaha, ja visst är allt männens fel. Men seriöst så undrar jag hur de tänker ibland. De vet att man sliter och kämpar med mat o träning, ja, av en anledning såklart o så kan de laga mat när man har jobbat och då brukar det bli nåt liknande, köttbit med pommes och vitlökssmör.

  Så jag fattar det där med grönsakssoppa, och nej det är inte mat, möjligen en förrätt:-)

  Ett tips kunde vara att du kunde äta några skivor skinka till eller kalkon eller rostbiff om du hade haft det.

  Krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.