Godmorgon tisdag

Fortfarande förkyld, fortfarande lite trasslig sömn, dock mest pga min egen täppta näsa. Fortfarande träningsvärk i hela kroppen och nu är den ännu grymmare! Så går det när man kör traditionell styrka med tunga vikter på gymmet efter flera veckors kettlebell-träning hemma. Jag gillar’t, gör den påtvingade vilan något enklare att bära, kanske hämtar musklerna igen sig ordentligt nu!

Läska mig med er träning idag och tipsa om bra upplägg för livet efter fokusmånaden!

image
Idag blev det nästintill myskläder till jobbet. Jeans (som är lite för stora), go tröja, sjal runt onda halsen. Inte ens massa smink gör att jag ser piggare ut!

6 reaktioner på ”Godmorgon tisdag

 1. Tänk att vi snart gjort en månad!! Tack för att du drog igång den, o ja hoppas på fler framöver! 🙂 Upplägg efter månadens slut blir för min del vila några dar. Brukar ta tre dagar helt off före varje nytt upplägg så att kroppen får återhämta sig och ladda om. Plus att det gör att man verkligen längtar ihjäl sig efter nya pass! Ja kör en månad till med olga, min sista, så ja behöver inte fundera, bara göra. 🙂 Ett upplägg för dig vore kanske att fortsätta med morgonträningen, kanske kb-cirkel två dar och ren styrka två dar? Korta pass så du hinner med dom, och vila eller pw dom andra dagarna. Du har jobbat på hårt nu så ja tycker du gott och väl kan planera in lite mer vila!

 2. Härligt med träningsvärk! Vaddå ”inte ens massa smink göra att jag ser piggare ut!” Du är gorgeous!!!!

  Jag har precis avklarat en PW på 65 min, solen tittade fram och gjorde mig på ett strålande humör 🙂

  Jag kör det upplägget jag har, november ut. Sen får vi se hur jag gör.

 3. Godmorgon Snygging! Har mailat dig dagens outfit på hotmailen OCH tips på gurgelvatten 🙂 Jag har kört stenhårt idag, sitter och skakar och försöker träffa tangenterna.. Hoppas att du får må bra snart och sova ordentligt! Massor med kramar!

 4. Godmorgon, Beata! Härligt med träningsvärk! Hoppas att din snuva ger med sig…det är ju segt att vara sjuk.
  Denna vecka består främst av operation för mig, då en stor cysta på ena äggstocken ska tas bort. Känner att jag är nervös…. Ikväll ska jag i alla fall köra styrka så det ryker om det hemma och kanske en pw också (för att dämpa nervositeten). Jag får väl passa på, efter op blir det troligen ofrivillig vila.

 5. Har också påtvingad träning såhär i förkylningstider. Både kidsen och jag själv är sjuka och maken har ryggskott. Happy times!

  Ikväll blir det förhoppningsvis några plankor i alla fall. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.