Hurra!

Biggest Loser har börjat igen! Vilken tur att jag bänkade mig just nu, hade ingen koll. Nu spelas varje avsnitt in och jag har något att köra intervaller framför… undantag idag, vid halsont får man unna sig ett avsnitt :-).

image

5 reaktioner på ”Hurra!

  1. Det här har väl eg inget m inlägget att göra. Jag vill mest bara säga: TACK! Du är så galet inspirerande. För ett tag sen skrev du något i stil med ”man ångrar ALDRIG en träning”. Varje gång jag är beredd att skippa en träning eller pw så tänker jag på det du skrev och så ger jag mig iväg. Senast ikväll då familjemys kändes mer lockande än pw. Men, man ångrar aldrig en träning. Så jag gick ut ändå.

  2. Älskar också Biggest Loser. Så bra! Jag kan dock inte hejda mig utan har redan sett den säsongen och är inne på den senaste. Så kul att se förändringen de går igenom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.