Dagens kost

Väldigt basic dag, och helt perfekt med mina mått mätt!

För-frukost: Liten proteinshake
Frukost: Keso med lite müsli, te
Mellanmål: Finn crisp med kokt ägg, grönt te
Lunch: Couscous, lax, sallad med avokado
Mellanmål: Kesella, lite fun light, valnötter
Middag: Köttfärslimpa, blomkål, sallad med vinaigrette
Kvällsmål: Blir att testa low carb-brödet från igår igen, får se om det funkar att spara till dagen efter… Återkommer med rapport!

För övrigt har vi fyllt frysen med fisk och räkor då Hemfisk kom hit och sålde precis. Älskar fisk, blev lycklig av att höra göteborgska (lätt byte? Nä då…) och tyckte det lät som en bra idé. Har noll prisuppfattning i vanliga fall så jag vet inte hur detta står sig prismässigt men fisken ser finfin ut, hoppas den smakar lika bra! Har någon testat?

Nu blir det lugnt i soffan och tidigt i säng. Har ont i halsen och är allmänt snörvlig. Inte så farligt men vill gärna bli av med det snabbt!

Vet att jag har kommentarer med frågor som jag inte svarat på än, förlåt ni som väntar! Jag hinner inte på jobbet och orkar inte alltid på kvällen… Påminn mig om ni tycker att ni väntat tillräckligt länge!

 

5 reaktioner på ”Dagens kost

 1. Jag tror det var Fiskbilen.se vi också köpte från, den var kanongod – köpte röding och torskrygg. Väldigt god och fin fisk + fina filéer etc. Styckfryst direkt på båten. Priset har jag ingen uppfattning om.

  Hoppas du redan sover gott, I wish I did! Krya på.

 2. Här hos oss åker Fiskbilen.se runt, vi har handlat någon gång. Fisken var god och perfekt att ha det hemma. Men jag tycker att priset blev lite för högt. (220 kr/kg för lax t.ex). Då köper jag hellre hela sidor med lax eller annan fisk från fiskaffären och fryser in själv. Krya på dig!!

 3. Vi har köpt fisk från Fiskexpressen, samma koncept med fin fisk vid dörren. Jag har varit väldigt nöjd, betalar gärna lite mer när jag vet att den inte är odlad och kommer direkt från fiskaren. Vi har köpt både lax och torsk!
  Här är jag galet sötsugen och har ingen träningskort alls. Men nu ska jag dra mig ur soffan och köra ett pass.

  Krya på dig! Bädda ner dig och sov bort det onda!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.