Planering v 45

Några få dagar kvar på fokusmånaden! Med extra fokus dessa dagar ska jag väl kunna nå målen… Kommer ni ihåg? 74 kg och 99 cm runt naveln var målet. Inte långt borta!

Från och med denna vecka och fram till jul kommer det vara rätt mycket för mig på jobbet. Jag kommer jobba mer än mina 60% pga kundevent, mässor och annat som jag är inblandad i. Vi pusslar och trixar med hjälp av svärmor för att få ihop dagarna och planeringen blir ännu viktigare för att vare sig kost eller träning ska bli lidande.

Jag tänkte fortsätta på morgontränings-experimentet (som hittills är mycket lyckat!) och utöka det till att köra även på jobbdagar denna veckan. Jag har lärt mig av planeringsexperterna som jag fått kontakt med via bloggen (Lotta och Carinni till exempel!) och har redan nu förberett morgondagens frukost, lunch, mellanmål, träningsväska, jobbväska, jobbkläder. Träningskläder ligger framme, proteinshake är förberedd, varje sekund ska sparas för att det ska bli så effektivt som möjligt! Dock blir det väldigt korta pass eftersom jag måste komma iväg i tid till jobbet. Jag går upp kl 05.00. Jag testar så här så får vi se vad kroppen säger!

Så här ska veckan se ut:

Veckans Pavel-träning (dvs kettlebell enligt ”From Russia WIth Tough Love”) är en ”unloading week”, dvs en ganska lugn vecka innan man går vidare till Advanced Training vecka 5-8. Jag gissar att övningarna tar max 10 minuter. Utöver det kör jag cardio i form av crossen eller swings, kanske armhävningar och plankor så att jag kommer upp i 20 minuter de dagar jag ska till jobbet.

Måndag: Morgonträning innan jobbet (20 min) + gymmet efter jobbet
Tisdag: Morgonträning innan jobbet (20 min)
Onsdag: Morgonträning (hemma-dag), kettlebellövningarna + cirkelpass kettlebell (Myomytv.com)
Torsdag: Morgonträning innan jobbet (20 min)
Fredag: Morgonträning innan jobbet (20 min)
Lördag: Förhoppningsvis styrka på gymmet (annars kör jag hemma!)
Söndag: Vila

 

 

BTW 1: För att klara att komma upp och ha energi till träningen måste jag ligga nerbäddad kl 22.00. Det innebär att min ”gå-och-lägg-dig-signal” ljuder 21.30 så att jag verkligen kommer i säng och får tillräckligt många timmars sömn.

BTW 2: Jag har ätit supersmarrigt kvällsmål idag, Tuna Melt! Recept kommer så fort jag hinner få in det 🙂

3 reaktioner på ”Planering v 45

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.