Love is in the air

Igår fick jag en award av både Trillingnöten och Lotta. TVÅ awards! Vad skönt att det inte bara är jag som tycker att jag är bäst! Trillis och Lotta är inte så dumma de heller (puss på er), fantastiska bloggare som sporrar mig och dessutom frekventa kommenterare vilket är det roligaste av allt när man bloggar. Ett så härligt utbyte av tips, tankar och eventuell galenskap – hade jag fattat att det var så givande att blogga hade jag börjat för länge sen!

När man har fått den här utmärkelsen är det tänkt att man ska göra det här:

1. Klistra in awarden på din blogg.
2. Tacka personen som gav dig awarden och länka till bloggen.
3. Välj ut fem personer/bloggar som du vill ge awarden till.
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare.
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra!

Både Trillingnöten och Lotta har gjort fina listor med jättebra blogg-tips med flera av mina favvisar, gå in och kolla! Jag tänkte ta några andra än de så att ni får FLER tips. Vi håller oss i träningsvärlden förstås.

Paying it forward:

Smaljeansen: Ni som har läst mig länge vet. Allt Elbe gör försöker jag härma. Nästan, i alla fall. Hade det inte varit för hennes fokusmånad i juli hade jag inte startat min första i augusti – och denna blogg samtidigt. Elbe är så himla peppig, balanserad och cool. Och hemlig. Så kanske är hon egentligen en hårig, tjock man som sitter och skrattar åt att massa människor följer ”hennes” träningsblogg? Jag menar, Elbe säger ju själv att man aldrig ska lita på fantastiska bilder, photoshop kan vara inblandat 😉

Om jag var din träningskompis: Malin gillar att springa, det gör inte jag, men hon gillar annat också och vad hon än gör så peppar det mig! Har man inga träningskompisar IRL så är man extra tacksam för cyber-sådana!

Myomytv: Jag blir mer och mer hooked på Marianne och hennes workouts. Hon känns inte fullt lika övermänsklig som Zusana på Bodyrock men är grymt stark och cool. Dessutom har hon en form av reumatism men tränar väldigt intensivt (och mår bättre av det!) vilket är extra sporrande för mig. Hon och ett gäng andra brudar har dragit igång en ”Girls gone strong”-rörelse, man kan lajka på facebook!

Fitnessmammor: Det här är faktiskt ett gäng Olga-mamas som har en gemensam blogg. Det är inte så många inlägg och inte så ofta men ger vi lite kärlek så blir det säkert mer och mer!

JohanPT: Ganska ny på min vill-läsa-lista men verkar lovande. Visserligen är Johan inte så mamma-vänlig alltid men nog kan vi hämta inspiration från grabbar med?

 

Hoppas ni fick lite bra tips där! Och kärlek till alla mina andra favvisar och framförallt – alla underbara läsare!

 

 

4 reaktioner på ”Love is in the air

  1. @ Maria: Hmm, vet inte… Kan du inte cykla 400 meter då? Eller mer, om det går för snabbt? Har inte testat detta, låter brutalt 🙂

  2. Härligt att läsa det du skriver. En fråga, körde Olgas intervall hon skrev om denna v. 400 m på löpband o sedan KB swings. Om jag ska cykla ist, hur mkt. Körde idag m 1 min tung snabb cykling emellan swingsen. Det måste väl vara för lite eller ? Kändes lite för lätt och då är det väl det. Hade 16 kg KB. HÄLSN MARIA

  3. Så himla kul att få en massa bra tips på ny inspiration!! Jag fick många nya bloggar och sidor att läsa med den här utmaningen. Me like!! Ha en superfin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.