Lördagsbaciller

Igår försökte jag somna, jättetrött men sockerspeedad och såg fram emot tidig träning. Sen vaknade jag, lite tjock i halsen och med en liten sniffle i näsan. I blame the godis! Nä förresten, I blame Liten som nyst över mig några gånger under natten. Lite feber visade hennes temp och jag har gett henne välling och mig en överdos av blutsaft, vitaminer och Echinagard i hopp om att kväva detta i sin linda.

Jag byter ut mitt kettlebellande idag mot en rejäl promenad istället. Taskig tajming, som alltid. Dels efter gårdagens inte så sockerfria kost, dels eftersom jag ikväll ska på partaj och äta mer!

Vad gör ni i helgen?

 

3 reaktioner på ”Lördagsbaciller

  1. Jag tror detta blir den första helgen på hur länge som helst där jag INTE ska drunknar i godisskålen. Hoppas det!
    Jag började PT-online med Olga i tisdags. Det hade varit lite pinsamt om jag redan första veckan hamnade i godisträsket ;/

    Du hittar nog vägen ur din sockerspeedade värld snart 😉

    Krya på dej!

    Ha en trevlig helg!

  2. Är ensam hemma med kidsen och nu ligger jag och väntar på att de ska vakna(!) Alltså det här med att barnen lyckas somna om vid 06.30 men inte mamman… Ska prova träning medan barnen är vakna och förmodligen snubblar runt mina ben idag för att nyttja kvällstimmarna när de sover till lite jobb. Tjohoo vilken kul lördagkväll;) Ha en bra helg och hoppas att du inte blir sjuk nu. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.