10 reaktioner på ”Veckans förträffliga resultat – vecka 3 av 4 på fokusmånad #2

 1. Tack alla!

  @ Jenny: Åh, jag förstår dig såväl! Men bli frisk först, träna sen, det är det enda som gäller. FÖrsök hålla uppe gnistan på andra sätt, ta hand om dig!

  @ Emma L: Måtten är viktigare! Men jag förstår, man vill ha vågens godkännande också 🙂

  @ Isse: Bra jobbat!!

  @ Maria S: Så ser livet ut. Man får inte alltid till det mellan mens, vabbande, sjukdomar och allt annat. Men ingen skada skedd för det, this is for life – inte för en vecka i taget!

  @ Trillis: Suveränt! Och TACK för awarden, svar kommer!!

 2. Hej, grattis alltid lika kul med minus 🙂 hör blev det tyvärr +0.4 kg men jag har ätit någon knäcke för mkt och tror mensen är på ingång. Har dessutom inte kunnat köra min morgoncross, får inte till det när jag vabbar. Så jag ser framemot och hoppas jag slipper vabb nästa v.

  Är så nöjd att det går så bra att avstå sötsaker 🙂 tror det får bli fokusmånaden framöver för min del!

  Ha en skön helg!
  Kram

 3. Härligt att du fortsätter nedåt! Kämpa på.

  Själv har jag också äntligen tappat 0,5 kg sen förra fredagen. Jag är ju på min 4:e fokusvecka och har stått still. Men nu äntligen!! Det är bara fortsätta så lossnar det. Och helt ärligt så känns det inte ens jobbigt med maten och träningen nu så det är bara att fortsätta.
  Kram

 4. Bra där tjejen!

  Här är det stilla på vågen men minus över naveln, över rumpan och runt midjan. Känns skönt att något händer men visst skulle jag velat ha minus även på vågen för jag vill nå mina – 10 kg sen Olgastarten.

 5. Grattis, well done!
  Vad roligt med gyminstruktion 🙂

  Själv är jag på tredje sjukveckan. Kände mig lite bättre i onsdags och körde ett litet kb pass. Tog en lugn promenad igår. Och nu är hostan mycket värre. Och som pricken över i:et har yngsta dottern kräkts hela natten. Vi har varit sjuka i vattkoppor, hosta och nu magsjuka i en månad nu. Jag börjar faktiskt tappa gnistan. Behöver mina träningsendorfiner!!
  Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.