5 reaktioner på ”Fler bebisar

  1. @ Trilis: Alltså, jag tror att du utan problem kan swinga en 16-kilos, du är ju STARK for real! Så 12 blir nog för lätt för det. Sen kanske du vill komplettera med en 12:a till annat? Jag kör ju 8:an till tex axelpress och när jag kommer till mer avancerade kettlebell-övningar börjar jag med den för att lära mig rörelsen ordentligt. Hoppet från 8 till 16 i tex axelpress är ju rätt stor men du kanske utan problem pressar en 16?! Har du råd framöver skulle jag nog rekommendera 16 först och komplettera med 12:an senare.

    @ Lotta: Jag är väldigt på godispåsen just nu också 🙂

    @ EMma L: Det går ju lite i cykler, och det är väl bara bra för kroppen!

  2. Najs! Jag har kommit bort från KB-träningen en del eftersom jag kör hårt med Olga nu. Finns liksom inte plats för KB just nu. Men vänta bara. En 8 kg och en 12 kg finns här hemma. Har lekt med 16 på gymmet. =)

  3. Var och pillade på en sån idag också! Jag är osäker om jag ska ta 12 eller 16 kg nästa…jättesvårt. Har ju inte massor med pengar att slänga runt mig så jag vill att det ska hålla ett tag. Ska swinga lite i affären ett tag till och så får vi se 🙂 hehe…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.