En inte särskilt sockerfri dag. Och inte särskilt mycket träning heller!

Vi kan väl säga så här: sockerfri månad is no more! Nä, jag åberopar force majeure på grund av störtflod, översvämning av röda havet, lava-ström efter vulkanutbrott (om ni inte förstår mina äckliga liknelser så menar jag mens. Fattar ni nu?). Fast jag kan ju bli sockerfri igen, snart. Jag ska bara äta upp godiset först. My fokusmånad, my rules!

Jag gjorde mitt lilla återhämtningspass med kb imorse, det tar kanske 5 minuter och det är också allt jag gjort förutom traskat på stan i massa timmar, lyft bebis och vagn och kassar och kanelbulle och en ny kettlebell, storhandlat med speed (tack vare Stor som blev akut kissenödig och vägrade använda den ”äckliga” toaletten i affären…), lagat mat, diskat och lagt bebis. Nu är tacosalladen (med ”guckamåle”, såklart) i magen, Liten sover, Stor ska nattas och resten (två) ska se på film. Och äta godis.

Och så har jag tagit skojiga tabletter för mensvärken och ska värma vetekudden och Barnafadern har halvlovat massage av spända axlar. And that´s, folks, is vad I kallar fredagsmys!

Ser ni hur ont det gör i stackars magen? Klart den behöver godis.

5 reaktioner på ”En inte särskilt sockerfri dag. Och inte särskilt mycket träning heller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.