Jag är BÄST!!

Den här morgonträningen är inte bra för min hybris… Men bra på alla andra sätt!

Idag satte inte min väckarklocka (aka Liten) lika tidigt som vanligt utan vi vaknade alla tre efter kl 6. Skönt! Men många bortförklaringar hade jag. ”Åh vad jag är stel, och nu är Stor vaken också, det kommer aldrig gå att träna när båda är vakna och ska störa, jag kanske ska göra det sen…”. Men jag har lovat mig att fullfölja och det gjorde jag, med besked.

I princip samma upplägg som i tisdags. Uppvärmning några minuter och sen igång med kettlebellen. Efter mina övningar körde jag planka på boll med indrag (och gick längre ut på bollen än tidigare, jobbigt!), övade armhävningarna (fortfarande usel) och körde 100 enarmsswings. Det brände gött i benen! Jag tycker enarmsswingen är lättare att få rätt än tvåarms, jag tror det beror på att jag behöver en tyngre kb för dem. 23 minuter och svetten strömmade, idag höjde jag helt klart intensiteten och känslan efteråt är obetalbar!

Helt hög av endorfiner och Gud vet allt, både skrattat och gråtit lyckotårar till frukost – kanske liiiite hormoner också…

Vad ska vi nu göra resten av dagen?! Själv med Stor och Liten fram till eftermiddagen. Torsdagsstädningen kan allt vänta tills Barnafadern kommer hem… En dusch känns i alla fall som en bra början!

Jag är bäst, no protest.

 

13 reaktioner på ”Jag är BÄST!!

 1. Ha ha!
  Ja, jag bor här i underbara Mullsjö 😉 och nä, det är inget du måste hålla reda på 😉
  Antar att det var yogan du menade, den är rätt nystartad och det är inte så mycket reklam om det så det är inte helt lätt att få reda på.
  Jag funderar på att gå i morgon, du kanske ska hänga på?!

 2. @ Helene: Men GUD jag är så trött! VÄNDA dem, man får inte VÄNDA dem innan ovansidan är torr. Varma är de ju eftersom de ligger i en stekpanna. Som är varm (annars blir de verkligen inte goda).

 3. Jaha ja, jag skrev visst om yoga här. I mina egna kommentarer. Jag går och leker nu och läser ni imorgon om någon som gick bärsärkagång hemma med en yxa inatt så får ni se om The Shining och förklara slutet för mig. Nattinatti!

 4. @ Helene: Jag steker tunna, på ganska låg värme, läääänge. Det tar en stund, man får inte försöka värma dem innan ovansidan är torr, så att säga, då blir det pannkaka av det 🙂

  @ Cissi: Se där ja! Ingen ursäkt alltså… Men du, bor du här? Eller i närheten? Och borde jag veta det redan i så fall? Eller är jag förvirrad som vanligt? Har jag gjort bort mig nu igen?!

  Ägget: Jag slänger gulan…

  Förresten: har du stalkat mig till Bettys blogg eller?! För inte skrev jag om yoga här? Eller gjorde jag det? Jag måste nog gå och lägga mig nu, jag börjar se tvillingflickor i hallen, de undrar om jag vill leka…

  😉

 5. Ja visst är det skönt med morgonträning så man slipper ha det där ”spöket” och diskussionen med sig själv hela dagen om man inte riktigt känner för att träna men jag klarar inte så tuff träning på morgonen har jag förstått, klarar tyngre mer och tuffare när jag har ätit bra under dagen!

  Hur steker du dina proteinplättar? jag klarar inte det blir bara en röra, får de inte att hålla ihop men visst är det gott!

 6. Superinspirerande bild!
  Bra jobbat!!!
  Längtar till i morgon när vi får din veckas resultat 🙂
  Ha en underbar dag!

 7. @ Malin: Jag testar ju liiite försiktigare nu för att se vad kroppen orkar och kan. Har inte testat intervaller på morgonen tex. Men helt klart är att morgonträning är bättre än ingen träning och om min träning blir bortrationaliserad pga stressiga dagar så är det helt klart bättre att ha det gjort!

  @ Etty: Ja, tänka sig, kanske blir det en morgontränare av mig också :-). Har en 12:a nu, köpte ju ganska nyligen och den är bra till rodd, enarmsswings osv. 8:an använder jag fortfarande till axelpress men ska börja försöka med 12:an… 16 behöver till tvåarmsswingarna tror jag.
  Måste få till att testa yoga förresten, tror det är bra för mig och min kropp men måste skaffa en dvd (att leta upp lärarledda pass i den här avkroken orkar jag knappt ens tänka på…)

 8. Du ÄR bäst!!!! SÅ glad för din skull, morgonträning passar nog dig 🙂 Vad har du för kb till swingsen? Jag körde ocksÃ¥ med för lätt kb, det första Olga korrigerade pÃ¥ workshopen.
  Jag har morgonyogat och mår så gott!
  Kram!

 9. Oj så härligt de lät, träningen!! Skönt att ha de ”bortgjort” lixom : ) Bra jobbat !! Har själv svårt att träna så tidigt på morgonen, jag tycker inte att jag orkar på samma sätt som senare på fm. Men tror jag ska försöka satsa på morgonträning till veckan, för de är SÅ skönt när det är gjort tidigt på morgonen och resten av dagen kan man slappna av!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.