Dagens kost – dag 21 av 28 på fokusmånad #2

Sicken slapp dag! Det var gött 🙂

Städat blev det, till slut. Lite sent, så jag hann inte med någon pw innan Barnafadern drog iväg på innebandy. Frenetisk städning får räcka. Nu blir det mys med tända ljus och lite tv, ska testa någon slags proteinshake till kvällsmat.

För-frukost: Liten proteinshake
Frukost: Gröt, 1 ägg, 1 äggvita, te
Mellanmål: Lite överbliven proteinpannkaka, ett digestive-kex med ost, kaffe med mjölk
Lunch: Couscous, hemmagjorda köttbullar, lite sås, sallad med lite olivolja
Middag: Dagens Familyfood-middag var rårakor med en höstig skinkröra: strimlad picknick-bog, paprika, purjolök och äpple. Jag gjorde en omelett till mig (2 ägg + 0,5 dl keso mini) och toppade med röran samt lite smakrik, riven ost. Jättegott! Det jag gillar mest med matkasse-konceptet är att jag ”tvingas” tillaga ingredienser jag inte köpt annars och i blandningar som jag inte skulle tänka ut själv. Skinka, paprika, purjo och äpple. Smakrik, salt och sött samtidigt – gillas! Toppades med lite gräddfil och så sallad till.
Kvällsmat: Proteinshake, tror jag.

Vägning imorgon, och start på sista veckan på denna fokusmånad. Ska jag gissa på vågens resultat så är det inget vidare. Stor la handen på min mage förut och sa ”jag tror det är en liten bebis därinne igen”. Three days left, säger min Period Tracker. Nåja, jag är nöjd med att jag hämtade igen mig efter förra helgen och har skött mig fint under veckan!

Smaskens!

4 reaktioner på ”Dagens kost – dag 21 av 28 på fokusmånad #2

  1. Dags för en trea om stor får bestämma? 😉 Här frågade Elsa häromdagen om hon kunde få en lillasyster. Du har ju en lillebror sa jag, men jag vill ha en lillasyster som jag kan gosa med. Du kan gosa med lillebror sa jag. Hm…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.