Dag 20 av 28 på fokusmånad #2

Uj sicken trött en! Stämplade in på jobbet 06.20 imorse och ut 18.20. Vältajmat! Nu är jag hemma, har hämtat barnen hos svärmor, lagt Liten, bytt till pyjamas och morgonrock och steker proteinpannkakor. Så. Himla. Hungrig. Har ätit mina mellanmål och varit så duktig så men min mage vill ha middag vid 17-17.30, inte framåt 20-tiden.

Planerad vilodag idag. Tog en rask promenad på lunchen, 25 minuter, för att se till att energin skulle räcka hela dagen. Ska egentligen också öva några Pavel-övningar, får se vem som vinner. Min ”comrade” eller sängen… Nu är jag i alla fall ledig resten av veckan. Nästan i alla fall, behöver jobba några timmar men gör det hemifrån.

Trött och speedad samtidigt, får se om jag orkar gå igenom era fina kommentarer idag, annars ses vi imorrn!

Smått speedad och steker pankisar i två stekpannor för jag vill äta NU!!

3 reaktioner på ”Dag 20 av 28 på fokusmånad #2

  1. Förstår att du är trött efter en så lång arbetsdag! Jag har varit hemma idag med med sonen som hostar och till råga på allt fick jag ögoninflammation igår, suck! Blev bara en PW idag med sonen i vagnen. Alltid något, good enough!!!!
    Sov gott!!!!

  2. Du är duktig du, med så lång jobbdag låter det verkligen som om det passar med vilodag. Här har jag också planerad vilodag, har kört riktigt tuff träning nu i tre dagar, så det sitter fint. (Dock längtar jag redan ihjäl mig till morgondagens pass, styrka övrekropp) 😉 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.