Test: From Russia with Tough Love

”From Russia with Tough Love – Kettlebell Workout for a Femme Fatale” av Pavel Tsatsouline.

Japp, det är precis så corny som det låter 🙂

Denna bok och dvd av kettlebell-gurun Pavel (han tog KB:n från Ryssland till resten av världen i slutet på 90-talet) har jag fått låna av fina Carinni som jag träffade på kb-kursen förra veckan. Det är ett program som sträcker sig över åtta veckor och alla övningar beskrivs noggrannt i text samt i medföljande dvd.

Pavel har lite, låt mig uttrycka mig diplomatiskt, lustiga idéer om vissa saker (tex, om du anser att du behöver uppvärmning så behöver du gå i terapi) men det är underhållande. Dessutom presenterar han diverse fakta som understödjer hans idéer. De senaste årens kettlebell-trend visar väl att han vet vad han snackar om!

Jag har inte tuggat mig igenom allt material ännu men det verkar lovande. Jag vill köra hela 8-veckorsprogrammet dedikerat men jag kan inte bestämma mig för om jag ska börja nu eller efter fokusmånaden… Så jag testar första veckan och bestämmer mig sen! Jag lägger upp min veckoplanering senare.

Men berätta inte för Pavel att jag testar lite för då kommer han säga ”Comrade lady, hit the deck and give me ten push ups”.

"You are woman, I want to hear you ROAR!"

(Självklart får ni utvärdering sen!)

Uppdatering: Startpaket med bok, dvd och kettlebell går att köpa här.

7 reaktioner på ”Test: From Russia with Tough Love

  1. Jag har nu också beställt boken men var hittar jag dvd? Nyfiken på programmet. Jag kör kb i 4 veckor nu, ett program jag fått av Olga.

  2. Kul kul!! Här väntar jag bara på att relaxinet ska gå ur kroppen sen kör jag igång med Kettlebell. Hur fungerar maten nu när du köper färdig middagskasse? Äter barnen av dem? Jag är rätt sugen på att testa sånt när jag börjar jobba, men det gäller ju att barnen äter av det…

  3. @ Lotta: Absolut, kan maila dig senare så att du har ett par veckor att komma igång med i alla fall, sen beskriver boken övningarna ännu utförligare men du är ju så himla grym så att du sätter allt ändå :-). Skönt att du är ledig och kan ta det lugnt i alla fall, låter ändå inte HELT fel att ligga under täcken och glo på nördig tv :-). Krya på dig!!

  4. Fnissar när jag läser ditt inlägg, han är galet rolig. Jag har bara DVD och inte boken så jag ser inget träningsprogram utan bara instruktionsvideon. Om det är ngt du kan dela med dig av så hänger jag eventuellt på? Jag är fortfarande lika dålig och inte sovit i natt. Sååå trist. Jag tänker krypa ner under täcket i soffan snart och titta på Battlestar Galactica 🙂 inte alls nördig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.