Svettpuss på er!

TACK och PUSS för alla fina grattis-kommentarer! Det blir en hel del frågor också, svar kommer i separat inlägg så småningom.

Barna och jag somnade gott runt lunch. Bra att de sover sig friska, tycker jag (verkar rätt pigga nu och ingen temp, hurra!) och skönt för mig att gosa under täcket med två blondiner :-).

Barnafadern kom hem tidigt idag och jag tog en pw i det underbara höstvädret med Liten i vagnen. Suuuuger in de här vackra höstdagarna, laddar in dem i hjärnans bildbank och kroppens känslominne. I love it! Rakt upp på crossen sen för intervaller. Tänkte att jag kör lite lugnt för det var så länge sedan sist, 1 minut max och 2 minuter återhämtning. Halvvägs igenom hade jag blodsmak i munnen och var redo att ge upp (det är ju min födelsedag, 10 minuter kanske räcker…). Men, ni vet, push through it och väl på andra sidan är det bara så görasketagött!

Nu blir det dusch och sen hem till svärmor (som fyller år imorgon) och fira med thai-mat och marängsuisse. Jag gillar inte tårta men ge mig glass, bananer, grädde, chokladsås och maränger och jag är din för evigt. Sen blir det ännu mera gotter (jag kanske visar er mina bästa favvisar…) och sista avsnitten av True Blood. Gissar att jag kommer lägga mig alldeles för sent och smått illamående och vara glad att det är ett helt år till nästa födelsedag!

 

 

5 reaktioner på ”Svettpuss på er!

  1. Åh marängswiss är ju gudomligt, det bästa är när det börjar smälta lite och allt blir en enda härlig röra 🙂
    Bra jobbat med intervallerna, jag var helt slut igår när jag körde mina, va rtvungen att lägga mig ner en stund efteråt 🙂 Har fått tips av Olga som bygger på pyramidtänk, vidrigt under tiden, skönt efteråt.

    Nu har jag skrivit ner min plan inför fredag, jag är laddad!!! Tack för att du påverkar mig på ett sånt härligt sätt som gör att jag hänger med.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.