Easy like a sunday morning

Underbara söndag! Somnade tidigt igår efter filmen och med magen full av chips :-). Sovmorgon på det och nu är magen full av gröt och ägg istället.

Träningsvärk all over, så himla skönt! Några hundra swings igår satt precis där de skulle. Det blir lite träning idag också. En pw snart, sedan ärenden på stan, hem till lite jobb och sen cardio på crossen. Ska swinga lite efter också, passa på medan tekniken sitter färsk i huvudet. Blir bra att hoppa styrka idag med tanke på träningsvärken men jag är väldigt sugen på att träna eftersom veckans planering föll i och med förkylningen. Det ska nog bli en finfin söndag av det här med.

En finfin söndag önskar jag er med!

2 reaktioner på ”Easy like a sunday morning

  1. God middag!

    Jag hade en intressant och lärorik dag igår. Under förmiddagen tackade jag nej till bjudgodis av bara farten, tänkte inte ens utan bara sa nej tack… och efteråt hajjade jag till och tänkte ”jag var inte sugen, märkligt”.
    På kvällen var jag på fest och då åt jag både smågodis och annat och mådde fint i alla fall. Helt klart inspirerad av dig Beata! Jag dansade halva natten så en del gjorde jag nog av med direkt. Idag är jag på banan igen. Promenad och kycklingfilé. Kaffe. Mycket kaffe =)

    Tack för din blogg, igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.