Hemma igen…

Stor vaknade med feber, värk i kroppen, ont i öronen… Så dagens planer bokades av och efter min kettlebell-kurs packade vi oss hem igen. Det blir inte alltid som man tänkt sig! Ingen promenad till havet imorgon, ingen mysmiddag med kära vänner ikväll. Men kettlebell blev det i alla fall! Jag kommer nog känna av det här imorgon och jag är helt slut nu, sov nästan hela vägen hem i bilen. Fullständig rapport kommer!

Förresten blev jag lite för-firad igår av min fina familj. Jag fyller år på onsdag men redan igår blev det skönsång (jag tycker det är SÅ pinsamt när folk ska sjunga ”ja må du leva” för mig! Även om det är min familj!), smarrig middag, kladdkaka med grädde och presenter. Idag blir det lite chips med dip (!) och choklad framför en film. Fler fria måltider än vanligt. Jag hade planerat det så för den här helgen! Precis på samma sätt har jag planerat för självaste födelsedagen på onsdag. Lite lyx för en b-day-girl helt enkelt. När jag har planerat in utsvävningarna så skapar de inga negativa känslor och jag har lättare för att hålla mig strikt övriga dagar. Förr var det tvärtom, då hade jag tänkt ”ingen idé att äta nyttigt förrän efter födelsedagen, nu när jag ändå håller på”. Nu blir det mer än vanligt, kanske inget vidare resultat på vågen nästa vecka men då vet jag varför och har själv tagit beslutet – inte låtit känslorna för stunden besluta det åt mig.

Dessutom känns halsen bra så om jag bara slipper Stors feber-pest så kan jag träna på i veckan som vanligt. Yay!!

Tajts, gosetröja, världens mysigaste raggisar. Och fina fölsepresent-lyktan från mor och far! Bring on the lördagkväll!

2 reaktioner på ”Hemma igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.