Killer week!

Fyra veckor kvar av höstutmaningen och dags för post-USA-killer-week! Vägde mig nu på morgonen och resultatet blev 78.4 kg, dvs + 1.7 kg sedan avfärd till USA (fokusmånadens avslutning). Plus minus noll om en vecka vore najs, det är bara att kämpa på.

Jag gör det rätt lätt för mig den här veckan och använder mig av gamla träningsprogram som jag fått av Olga. Min ambition är att träna varje dag men jag vågar knappt skriva det eftersom jag lyckats dra på mig diverse förkylningar och krämpor varje gång jag gjort stora utfästelser (peppar peppar…). Jag kör 4 rena styrkepass, cardio i någon form (cross eller powerwalk) varje dag (innan frukost de dagar jag kan) och MammaExpress-passet med kettlebell de dagar jag inte kör ren styrka. De är en bra och effektiv kombo av styrka och flås och jag tycker om passet och slipper tänka när jag gör det!

Någon slags veckoplanering:

Söndag: Morgoncross + MEKB senare på dagen
Måndag:  Styrka underkropp + cardio
Tisdag: Morgoncross + Styrka överkropp
Onsdag: MEKB + cardio
Torsdag: Morgoncross + styrka underkropp
Fredag: Styrka överkropp + cardio
Lördag: Morgoncross + MEKB

Så här ofta har jag inte tränat tidigare, får se vad lederna säger. Vad gäller maten så är det business as usual. Bra mat à la Olga, tre fria måltider. Jag skriver dagliga kost- och träningsrapporter denna vecka!

Hur ser er veckoplanering ut?

Det kanske inte riktigt var så här jag menade... Men nu kör vi!

 

5 reaktioner på ”Killer week!

 1. Kul att du är hemma 🙂
  Vilken tuff träningsvecka du har framför dig, en killerweek helt klart!! Kommer att gå galant 🙂

  Min träning:
  Idag: intervaller
  Mån: TRX
  Tis: vila ( ev yoga)
  Ons: styrketräning
  Tors: intervaller
  Fre: TRX
  Lör: vila
  Sön: styrketräning

 2. Jag hänger på men vet inte riktigt hur mitt upplägg kommer att se ut. Får förhoppningsvis mitt första upplägg imorgon!
  Ska bli härligt att köra igång!

 3. Härligt meden killerweek! Jag kör en hyfsat vanlig vecka träningsmässigt men nu är det megaskärpning med maten. Inga ojsanhoppsan jag glömde lunchlådan så det blir thaibuffé-lunch. Planering, planering, planering är det som gäller. Ska fylla på mitt mellis-förråd på jobbet igen. Makrillburken ska aldrig vara längre bort än på armlängds avstånd.

  Träningen blir såhär:
  söndag – Intervaller med brorsan. Ska testa Tabata och är redan nu inställd på en nära-döden-upplevelse
  måndag – resedag och lång jobbdag = förmodligen vilodag

  Tisdag – me kb
  onsdag – löpning, långt och långsamt
  torsdag – me kb
  fredag – vilodag
  lördag – löpning, kort och snabbt
  söndag – me kb + pw

 4. Glad att du är hemma igen!!!
  Jag funderar hur jag ska göra med maten för jag inte nöjd med mitt resultat de sista 10 veckorna.. Jag ska fundera över dagen men jag måste nog göra ngn skillnad…

  Min planering:

  Måndag 5.10: Styrketräning

  Tisdag 5.10: Intervaller

  Onsdag 6.00: Yoga

  Torsdag 6.00: Styrketräning

  Fredag 8.00: Tennis

  Lördag: Styrketräning

  Söndag: Yoga/Powerwalk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.