Dagens träning

Man kan inte anklaga mig för att köra igång för hårt efter semestern i alla fall!

Sjukt trött. Hjälp alltså, har inte rest genom flera tidszoner på många år, det är tufft! Men 35 minuters träning är jag jättenöjd med. Kan säga så här: hade jag inte behövt rapportera det i bloggen så hade jag struntat i träningen helt! Lite mellanmål och en stor kopp kaffe hjälpte igång mig också.

Dagens träning:

10 min uppvärmning på crossen, MammaExpress Kettlebell-workout 20 min, 5 min (!) lågintensivt på crossen.

Så snart jag orkar ta mig ur huset och åka till stan så ska jag köpa en 12-kilos kettlebell. Because I’m worth it. Och spelar roll i den stora rese-konkursen om jag spenderar lite mer pengar… Eftersom jag fortfarande är på amerikansk tid i huvudet kanske det kan räknas in i resebudgeten?! Jag är smart när jag är trött.

🙂

 

3 reaktioner på ”Dagens träning

  1. @ Lotta: Förstår att det måste vara jobbigt att träna så tidigt… Kan du inte lägga till ett par vilodagar just denna vecka då? Eller träna väldigt kort och intensivt? Jag tror inte jag fixar så tidig morgonträning… Du skrev tidigare att du inte är nöjd med resultaten de senaste veckorna och skulle ändra lite på maten. Äter du på kaloriunderskott eller hur tänker du? Du är ju målviktig men vill möblera om och få mer muskler osv. kanske helt enkelt ska äta mer? Låter iaf klokt att laborera lite, ibland får man kanske ge det några veckor och testa något annat, några veckor är ju ingenting i det stora hela.

  2. Du är bra:-) Stark jobbat!!! Jag sitter och planerar veckan och fasar för att jag behöver träna supertidigt 3 dagar i rad.. 😦 Jobbigt! Jag behöver steppa upp lite för jag har inte nått de mål jag vill i min lilla utmaning… Nu kör vi!!! Om vi gör rätt saker varje dag så måste vi väl bli urstarka och snygga snart:)?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.