Borta bra osv osv

Hemma!

Vimmelkantig av trötthet. Drar lite i tvätthögar men orkar nog inte komma igång med det idag. Barnafadern står och skalar räkor, det vankas räksallad till middag eller frukost eller vad det nu är för oss. Orkar jag så ska jag äta kesella, hallon och valnötter sen men risken är stor att vi däckar innan dess. Jag har precis kört ett mini-försiktigt-lågintensivt-crosstrainer-pass på 20 minuter. Helst av allt skulle jag vilja ta en powerwalk i skogen men knä och höft mår riktigt dåligt efter många timmars traskande i New York och många timmars stillasittande på flygplan. Det kändes i alla fall väldigt bra att stoppa in denna uppsvällda kolhydratskropp i träningskläder och få upp pulsen lite. Nu ska jag bada, äta räksallad och krypa till sängs och be en bön att barnen inte vaknar precis när vi somnat…

Ses imorgon? Killer week!

Min nya tränings-bh matchar ringarna under ögonen väldigt bra.

5 reaktioner på ”Borta bra osv osv

  1. […] med musen (DATORmusen!!) och kom in på inlägg under taggen ”USA-resan” och såg det här inlägget. Jag hade ju bröst då ju! Skrattade rakt ut, känns som ljusår sedan […]

  2. Välkommen hem!!! Killerweek it is! Börjar imorn o hänger på dig! Målet är att få till en pw varje dag (hatar dom) utöver den vanliga träningen. Lite extra hård med plankorna ska jag oxå vara! Let’s go!

  3. Härligt att se att du är tillbaks!! Har själv varit väldigt förkyld senaste 2 veckorna så har blivit alldeles för lite träning och alldeles för mycket kolhydrater, jag har verkligen svårt att äta rätt när träningen uteblir, fast om jag ansträngt mig kanske det gått bättre! Hur som helst, hoppas att jag är tillräckligt frisk på måndag för då hänger jag gärna med på din killer week : ) Och förresten, hoppas ni haft en underbar resa!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.