See you soon!

Sista kvällen i New York City och vare sig jag eller Barnafadern vill somna riktigt än trots att klockan är mycket, barnen sover och morgonen börjar tidigt (lite shopping vill vi hinna med innan det är dags att flyga hem!). Slösurfar, kollar igenom massa bilder, tittar på amerikansk tv (så himla roliga reklamer ju!). Äter Doritos…

Jag skulle lätt kunna flyga vidare till Florida och stanna där i några veckor men det blir bra att komma hem. Vimmelkantig av jet lag kommer jag dressa upp mig i nya träningskläder och köra något lättare pass så fort jag bara landar hemma i huset. Jag måste också fundera ut hur min killer week ska se ut. Ni som också ska köra killer week med start på söndag: hur lägger ni upp det? Har ni några tips? Jag kanske har glömt av hur man tränar ;-). Maten kör jag à la Olga som vanligt men träningen vet jag inte… Det blir helt klart motion varje dag, det är sista veckan innan jag börjar jobba och jag vill passa på att träna så mycket jag bara orkar.

En sak ser jag verkligen fram emot. Jag ska läsa ikapp på alla mina favoritbloggar och tanka mängder av inspiration. En enda blogg har jag läst regelbundet medan jag varit här och tro det eller ej: det är inte Olgas utan Smaljeansen som jag tipsat om tidigare. Börja läs om ni inte redan gjort det! Och lämna gärna tips på fler bloggar, era egna eller andras, så att jag kan lära mig mer, få mer inspo, bli motiverad…

Jag längtar också efter dagliga uppdateringar här så att jag får ytterligare en känga i baken av alla era underbara kommentarer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.