Godmorgon (eller vad det nu är för er)

Just avslutat gröten och äggen här i Amärkatt, barnen tiggde till sig pannkakor av våra snälla värdar men jag står över idag. Åt femtielva stycken i förrgår med tre liter sirap på, typ. Och igår blev det tre-rätters med mozarella sticks, Kobe burger och apple crisp med vaniljglass… Mycket mat blir det och gott är det! Halsen gör fortfarande ont och näsan rinner så jag tittar bara längtansfullt på träningsutrustningen och bidar min tid. Nåja, det blir mer att jobba med när jag kommer hem…

Hittills är jag nöjd med att jag inte BARA äter ohälsosamt. Jag skulle lätt kunna downa pannkakor och bacon till frukost varje dag, käka Doritos som mellanmål och toppa med tre-rätters varje kväll. Nu blir det lite blandat. Absolut för mycket kalorier för viktminskning men hey, målet var balans. Längtar väldigt mycket efter träning dock…

Idag – sångträning med familjen ”von Trapp”, manikyr och pedikyr, kanske lite shopping och sen rehearsal och rehearsal dinner.

Gick fredagsvägningen/mätningen bra för er som ägnar er åt sådant?!

8 reaktioner på ”Godmorgon (eller vad det nu är för er)

 1. Kul att läsa hur det går för dig! Du är duktig!
  Här har det varit lågom träning (3 tillfälle) och lite för många fria måltider (hittade en glömd förpakning med goda ”kinder” choklad som jag äter när barnen inte ser mig… hihi, jag känner mig halv elak halv dum som gömmer sig och inte delar med dem…).
  Men jag väntar tills du kommer tillbaka och kör en killervecka tillsammans med dig!
  Njut av alla godsaker så länge!

 2. @ Trillingnöten: Jag är inte särskilt duktig. Ätit gröt och ägg till frukost precis men också två smörgåsar med jordnötssmör. Gott!!

  @ Maria S: Det är jättebra ju, minus är minus!!

  @ Lotta: Ser fram emot bild, du är redan i så fin form, förstår att det inte märks på vågen på samma sätt då.

  @ Therese: Jag äter för dig med, trust med 😉

  @ Emma L: så blir det lätt, man svävar ut. Jag gör det under mindre strikta perioder och är då ok med lite långsammare viktminskning. Jobbigt att vara superstrikt jämnt…

 3. Vågen stod still för andra veckan i rad. Liten minskning på rumpan. Vet ju varför jag står still – fria måltider som brukar koncentreras till lördag kväll har svällt ut hela lördag och söndag två helger i rad. Nu skärper jag mig och går tillbaka till lördag kväll enbart. Annars kommer nog Olga skälla. Har tänkt köra PT online oktober och november också. Då blir det 6 månader totalt med Olga, körde ju juli själv.

 4. Låter väldigt gott!! Här har jag tryckt i mig köttfärsspett med en god paprikasås samt sallad. Mums!! Är det bröllopet i morgon? Ser framemot din hemkomst och lite fler uppdatering. 😉 Ps. ät en eller två pannkakor för mig med. 🙂

 5. Jag väger mig typ en gång per månad så jag kan vänta tills du kommer hem. Ska nog ta ett foto om typ 3 v och kolla om det är någon skillnad, det brukar inte röra sig på vågen för mig. Jag är imponerad av din viljestyrka! Jag ÄLSKAR pannkakor, sirap, bacon, ägg, mufffins, bröd, jag älskar nästan allt man kan äta i USA:)

 6. Åh, låter som ni har det hur bra som helst, BRA!!! Nja, inte så mycket ner på vågen och 0.5 cm minus runt midjan, känns helt ok, det är ju inte upp. Jag kämpar vidare! Fick ny motivation idag när jag fick ett TRX i födelsedagspresent 🙂
  Njut nu den tiden som är kvar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.