Livstecken

Allt har gått bra, vi är här, vi är glada!

Extra glad är jag att jag inte behöver rapportera vad jag åt igår :-). Flygplansmat och godis och proteinbarer och chips och bröd och what have you. Så, en liten rapport ändå. Desto roligare att åka till mataffären och köpa havregryn, ägg, små söta förpackningar med keso (och några stora), valnötter och annat käckt. Nog kommer jag äta mycket mer än keso när jag är här men det är bra att ha lite bra mellisar att grunda med INNAN man ger sig på all you can eat-buffé, pannkaksfrukost och vad det månde bli.

OCH! I vårt sovrum finns någon slags motionscykel och en pilates-boll så blir jag bara o-förkyld så blir det lite morgonträning (vi vaknar ju ändå typ görtidigt)

4 reaktioner på ”Livstecken

  1. Skönt att resan gick bra! Det finns faktiskt en hel del bra mat att välja på oxå, inte bara fett som många tror 😉

  2. Härligt att höra från dig! Skönt att du har en plan ”overthere”, med bra mat och träningsmöjligheter. Jag ÄLSKAR amerikanska mataffärer, till skillnad från mina vänner så brukar jag gå ner i vikt där. Dels tror jag att min kropp får en ”skjuts” av ändrad dygnsrytm och mattider och dels så finns det så mycket gott och nyttigt att välja på. Du kommer att få en kanonresa!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.