USA-tävlingar!

Så här tänkte jag. Att om jag lägger ut lite (förprogrammerade) tävlingar medan jag är bortrest så överger ni mig inte va?! Det blir lite andra tidsinställda inlägg också och förhoppningsvis kan jag blogga från USA med men tävlingar är ju sköj. Tänkte jag.

Så, det blir inte direkt USA-resor i potten men jag tänker köpa på mig lite småsaker som kan passa in i bloggens tema och så får jag utse vinnare när jag kommer hem och skicka vinster till er. Sounds good? Lotta med bloggen Fokuserad Energi  har redan önskat sockerfria Extra-tuggummin med efterrättssmaker, det blir exempelvis en vinst (bara jag hittar dem!).

Så håll utkik efter tävlingar kommande veckor!

5 reaktioner på ”USA-tävlingar!

  1. Jag köper alltid massor av tuggummi när jag är där… jag är en sucker för Trident – helst med cinnamon… mmmmmmm. Synd att jag inte kan skicka med dig pengar, ha ha 🙂

  2. Det kommer att bli tomt utan dig så det är klart att jag läser din blogg och ska vara med och tävla:-) Jag har efter en vecka med influensa lyckats se bättre ut i kroppen än jag gjorde innan? Är lite konfunderad här… Längtar redan tills du kommer hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.