Dagens kost – dag 33 av 35

TACK alla underbara för pepp! Jag kanske inte riktigt hittat fokuset igen (ligger förmodligen tillsammans med gamla popcorn mellan soffkuddarna) men jag har inte moffat choklad heller. Roligaste peppen kom från Emma L: ”att mosa i sig choklad som att kissa på sig – först känns det skönt men sen blir det bara bläh…”

Så här var det.

Först gick jag och la mig för sent igår och sen vaknade Liten minst en gång i timmen eftersom hon är förkyld och sen var hon vaken på riktigt från 04.40. = trött. Görasketatrött.

Sen skulle jag till jobbet för ett möte, var sen till dagis med Stor, Liten skrek halva vägen (det vill säga i 2 mil…) till jobbet och under själva mötet när jag hade tänkt att hon skulle sova var hon såklart klarvaken. Och rätt missnöjd. = stressad

Och så glömde jag att få med mig mellanmål och tiden tickade på = hungrig som attan

Och plötsligt stod jag vid den där pratmanicken på Mcdonalds drive thru och tänkte beställa megamenyn görasketastor supersize me. Med bearnaisesås. Tills jag hörde den där lilla rösten i huvudet som sa ”kör!” så då gjorde jag det. Körde därifrån alltså. Utan mat. Jag åkte hem och åt kyckling och grejer istället.

Dock var jag fortfarande sugen, trött, stressad, otillfredsställd och mer flängande väntade. Till känslo-listan lägger jag

Slutet-på-utmaningen-trötthet
Resfeber
Post-PT-Online-lättja
Och lite annat smått och gott

Ändå blev mat-dagen rätt bra. Inte perfekt, jag bjöds på fantastiskt goda, nybakta grova scones (de förföljer mig!!) hos en vän och åt utan ångest. Så det så!

Frukost: Gröt, ägg, äggvita, te
Lunch: Inte Mcdonalds-mat utan kyckling, couscous, 1/2 avocado och sås gjord på turkisk yoghurt och sambal oelek.
Mellanmål: En rejäl laddning kesella, hallon, valnötter, en grov scone med smör och ost, megastora kaffen med mjölk
Middag: FANTASTISKT god omelett med smörstekta kantareller. Mun-orgasm-god! (Tips! Ta ett par rejäla klickar keso i äggblandningen istället för mjölk/grädde så blir det ännu bättre proteinvärde och fluffig och god omelett). Sallad med 1/2 avocado till.
Nu: Grönt te. För trött (och mätt efter den sena middagen) för att äta något.

Jäklar i min lilla låda vad skönt det ska bli att lägga sig!!

 

 

4 reaktioner på ”Dagens kost – dag 33 av 35

  1. Fantastiskt bra jobbat att köra från McDonalds! Imponerad!
    Jag vill oxå gärna ha receptet på omeletten, lät riktigt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.