Dagens ”fake it ´til you make it” träning – dag 32 av 35

Ni vet den där känslan när man bara får ett flow genom hela träningspasset? Kroppen känns smidig, man får kontakt med rätt muskler, kommer lite längre ner, pressar lite tyngre osv. Jag älskar den känslan!

Så var det inte idag. Det var seeegt och trööött och rätt trökigt. Men blev gjort.

Dagens träning:
25 min cross innan frukost
Styrkepass för hela kroppen
Någon fjuttig planka

Sen skjutsade vi Barnafadern till jobbet eftersom änglarna fortfarande grät för min skull. Och sen badade Liten, Stor och Störst badkar tills 30 tår och 30 fingrar var skrynkliga. Två kalufser schamponerades och ett litet skalligt huvud fick många pussar. Nu sover en flicka i ren pyjamas och de andra två är nog inte långt efter. Ska bara se färdigt på ”Mary Poppins”.

4 reaktioner på ”Dagens ”fake it ´til you make it” träning – dag 32 av 35

  1. @ Smaljeansen: Ska kolla upp det! Fattar inte blogger och allt annat konstigt blogg-relaterat 🙂

    @ Maria: Som sagt, ibland kanske en liten ”chock” kan vara bra för kroppen, shake things up. Eller så kanske du äter lite för lite i vanliga fall? Du får rapportera sen när köket är klart!

  2. Kämpa på, nästa gång kanske du får den där känslan. På tal om att sluta m Olga. Jag rasar aldrig ner i vikt utan det gick långsamt. Nu sista tiden har jag inte levt riktigt så nyttigt ( de sista 2 v har vi inte haft något kök då vi renoverar ) men nu har jag gått ner ändå, lite fortare. Förklara det den som kan.

  3. Bra jobbat. Gu va sugen jag blev på scones när du skrev om det förresten. Dregel! En fråga: Då du kommenterar och man klickar på ditt namn, kommer man till din bloggersida men det går inte att klicka på länken till denna blogg, kolla upp?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.