Dagens träning – dag 31 av 35

Skål på er, ha en härlig söndag!

Dagen efter kvällen före och jag mår som jag förtjänar. Jättebra!!

Fullbokad idag så träningen är redan avklarad, jag är så duktig att hälften vore nog.

Kände mig rätt pigg vid sex-tiden när Liten vaknade (sovmorgon ju!) så jag började med morgon-cross innan frukost, 30 min, steady pace. Nu har jag precis avslutat ett intervall-pass på crossen. Det senaste intervall-passet jag fick av Olga var ett ”frihet under ansvar”-pass och det passar mig sådär eftersom jag inte har så stor ansvarskänsla (när det gäller träningen. Och barnuppfostran). Så jag modifierade lite och körde så här idag:

2 min uppvärmning
20 sek max, 30 sek återhämtning
30 sex max, 40 sek återhämtning
40 sek max, 50 sek återhämtning
50 sek max, 60 sek återhämtning
60 sek max, 60 sek återhämtning
Sen samma sak två gånger till
2 min nedvarvning

Givetvis blir det olika hastighet på de olika maxningarna. Detta tog, inklusive uppvärmning och nedvarvning, 25 minuter. Sen gjorde jag plankor. Och nu ska jag eftersvettas härifrån till evigheten innan jag kan duscha and get on with my day!

 

4 reaktioner på ”Dagens träning – dag 31 av 35

  1. Tupperwareflaska ser jag, har en grön! Den var perfekt nu när jag skulle resa till mina föräldrar, proteinpulvret gömde jag i botten. När jag sen druckit ut vattnet till en nivå fyllde jag på med proteinpulver, på med locket, skakade och sen av med locket – vips ett mellanmål. 🙂

  2. @ Trillingnöten: Eller hur, jag är rätt impad själv :-). Jag har aldrig kört intervaller på något annat vis, jag kan inte springa då det är för hög belastning för lederna och vi köpte en orbitrek för ett par år sen så det passar mig perfekt. Jag blir i alla fall sjukt svettig av det, mjölksyra i benen, blodsmak i munnen… Så det är nog bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.