Mått och vikt vecka 4 av 5

Jodå, jag överlevde gnällfesten. Det gjorde halsontet med, tyvärr. Jag ger det helgen, om det inte ger med sig ringer jag till vårdcentralen och bönar och ber om en mirakelkur. Så länge jag inte har någon feber tänker jag i alla fall promenera och göra plankor. Inte så med walk med power kanske, men ändå röra på mig – för humörets skull…

Vägningen är jag ändå rätt nöjd med, trots PLUS. Under omständigheterna är det bra och jag är nöjd med att jag inte ballat ur fullständigt den här veckan, då vet jag att plusset inte är mitt ”fel” och till nästa vecka är det borta igen. Det är ju så här det är för kvinnfolk.

Så:

Dagens vikt: 77.1 kg (+0.2 kg)

Midjemått (över naveln): 103 cm (oför.)

(Bara så ni vet så var mitt höftmått, eller ”hängbuksmåttet” som jag kallar det, lite större idag. Typiskt svullen)

5 reaktioner på ”Mått och vikt vecka 4 av 5

  1. @ OJVDT: Exakt, jag tänker matematik (även om det inte är mitt starkaste ämne…). För att gå upp ett kilo måste jag klämma i mig typ 7000 kcal extra. Har jag gjort det? Nej, då är nog det där kilot på vågen där av någon annan anledning. Tex.

    @ Lotta: Visst är det typiskt! Typ halva fokusmånaden har jag inte tränat, so much för att ha en träningsblogg :-). Ska du ha mens snart kanske? Såna veckor har vi ju alla men tänk på h ur du kände dig förra veckan. Inget har ju förändrats, du har tränat på och ätit bra så tjock-känslan är bara just en känsla. Stenkoll på maten ja… Snart 😉

    @Trillingnöten: Ser fram emot att höra resultatet på söndag! oavsett så ligger du ju i bra och då får man resultat, förr eller senare, även om det inte alltid visar sig på vågen som man skulle önska…

  2. Jadu, snart är fokuset över och USA hägrar 🙂 TYpiskt med svullet liksom…ibland blir man så besviken när det inte går ned fast man kanske gått ned varenda vecka i två-tre-fyra veckor. Det är lite tragiskt…
    Så känner jag inför söndag då jag också ska väga mig…

  3. Hej! Lider med dig!!! Ont i halsen och annat skit precis när du är som mest fokuserad! Superledsen för dig! Jag hade fyra stycken JÄTTEBRA veckor och nu i vecka 5 så funkar ingenting.. Jag känner mig tjock, armarna är inte längre fint formade utan ser mer ut som korvar och magen spänner mm. Jag är SUGEN på ALLT och hungrig mm. Jag som hade superkoll på läget? Massor med krya på dig kramar!!!! PS Om jag vore du så stenkoll på maten och ingen träning på några dagar så att du blir riktigt frisk…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.