Dagens ”nej inte nu igen!” – dag 28 av 35

Inatt vaknade jag med en ond hals. Igen!! Precis som förra gången är det bara halsen som gör ont, lymfkörtlarna är svullna. Tur för mig att det ändå var vilodag idag. Jag skippade morgon-crossen och bokade av ett par saker för att kunna ta det lugnt istället. Och med lugnt menar jag veckostädning, simskole-start och själv med barnen. Barnafadern inhandlade dock diverse droger innan han åkte till jobbet så nu ska jag överdosera å det grövsta så att jag är fit for fight imorgon igen! 

Dessutom väckte jag kolhydrats-monstret igår. Lite smörgås + vitt ris till middag + pms = ge mig CHÅKLAAAAA!!! Jag skulle gärna ställa till med pity party, komplett med fettstinna, sockerdrypande finger foods och bjudit in er allihop. Men något säger mig att ni inte skulle komma… Så det får bli viljestyrka -1, självömkan -0. Jag kanske går och lägger mig klockan sju för att slippa hantera suget. Hej mogna coping strategies.

Death by blutsaft?

 

5 reaktioner på ”Dagens ”nej inte nu igen!” – dag 28 av 35

 1. @ Anna L: Semla?! FINNS det nu? Tur att jag tycker det är äckligt :-). Jag tycker vi undviker handhållandet, tvättar oss med handsprit och slutar smitta varandra istället 😉

 2. Ja som sagt, vi kan ta varandra i hand du och jag på alla plan och gå mot solnedgången:)!
  Jag åkte förbi vårt fik här för att tröstköpa en semla (så dumt så:() men lucky me så var det stängt.

 3. @ trillingnöten: Jag tar lite vatten och sen skakar jag flaskan frenetiskt i en halv minut. Typ samma sak som att suga direkt ur…

  @mrsmetal: Jag åt pizza i helgen. Kan du inte ta fri måltid om du är sugen? Eller gör egen, blomkålspizzan är smarrig! Okej, inte vanlig pizza men kanske stillar suget…

 4. Tråkigt! Men vila är nog bästa receptet.
  Vad gäller sug så är jag livrädd att någon ska fråga mig om förslag till fredagsmiddagen. Är ganska övertygad om att det slinker ur mig ett ord som börjar på p och slutar på izza. Jag är nästan aldrig sugen på det……whish me luck!
  Krya på sig!

 5. Jag svär vid Echineagard. Det är min life saver hands down…jag skulle suga direkt ur burken om jag trodde det skulle hjälpa. Gör det det förresten? Du kan väl prova :p jag e för feg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.