Dagens kolhydratrika kost – dag 27 av 35

Nu ska ni få höra så att öronen trillar av.

Frukost: Gröt, ägg, äggvita, te
Mellanmål:  Finn crisp med skivat ägg och lite majo, rester av Stors smörgås (baguette, mmm!) med smör och ost, te och kaffe med mjölk
Lunch: Tacopaj-rester med sallad och salsa
Mellanmål: Grov smörgås med smör och ost, kaffe m mjölk
Efter träning: Proteinshake med 1/2 banan
Middag: Thaimat! Kyckling med bambuskott nånting, nötkött med curry och jordnötter, kanske 1,5 dl vitt ris (MMM!!)
Kväll: Nåt mer blir det sen. Typ kesella, hallon, valnötter as usual. Jag lovar att ´fess up imorgon ifall jag vräker i mig lådan med ris som vi inte åt upp till middagen.

Ja, så här kan det se ut ibland. Jag är inte Olgas bästa barn idag men hey, det kunde varit värre. Jag hjälpte Stor göra chokladbollar idag till hennes besökande vänner och slickade inte ens av fingrarna efteråt. Jag åt en väldigt normal (liten, med mina storätar-mått mätt) portion thai-mat till middag. Lite bra, lite mindre bra, inget katastrofalt – good enough.

Och nu goa gubbar (tjejer) tar jag ut skilsmässa från datorn för ikväll, lägger mig i ett bad, skickar iväg Barnafadern på nånting-badminton-nånting (efter han lagt båda barnen, förstås) och bänkar mig framför de sista avsnitten av Glee säsong 2.

BTW, jag ändrar inte på min planerade vilodag imorgon utan kör ”bara” morgon-cross och plankor. Det är för fullt med annat, det däringa benpasset gör jag någon annan dag.

So long!

3 reaktioner på ”Dagens kolhydratrika kost – dag 27 av 35

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.